Menu fechado

[Vídeo] Ernesto Alterio: "Estar nominat és una gran alegria. S'han d'ajuntar molts factors perquè això passi


El nostre convidat d’avui, Ernesto Alterio, es troba en un d’aquells moments dolços en què ha estat nominat als Premis Gaudí i als Goya per dos papers diferents. Amb “Un mundo normal”, en què interpreta un director que està en un moment en què veu la professió i la vida des d’un punt de vista inconformista i excèntric, ha rebut la seva tercera nominació als Goya, i ens ha explicat les expectatives que té respecte d’aquest premi, si entén la visió del protagonista i com va treballar amb el director Achero Mañas. La comèdia “Te quiero, imbécil”, per la qual ha rebut una nominació als Gaudí pel seu paper secundari, parla d’un viatge en BlaBlaCar de Bilbao a Madrid. Ens ha explicat com va ser rodar aquesta pel·lícula i com va treballar amb Álex de la Iglesia.

#TotEsMouTV3

Subscriu-te al canal oficial de TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y

Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r
Facebook: https://ca-es.facebook.com/tv3
Twitter: https://twitter.com/tv3cat
Instagram: https://www.instagram.com/tv3cat
Web: https://www.ccma.cat/tv3/

Ver no Youtube


Caso ainda não conheça nossa comunidade, o Mundo Uber tem um fórum onde os membros podem interagir e postar dicas e dúvidas para os demais motoristas de aplicativo. Para acessar o fórum, é bem simples, basta clicar nesse link:
https://mundouber.com/forum/

Veja também:  [Vídeo] Lyft Rewards for Drivers | How it Works

1 Comentário

  1. Yolanda Barbera

    Enorabuena Ernesto muchas felicidades dobles por las dos nominaciones espero q consigas Los 2 ( Y si no al menos 1) Eres un excelente Actorazo una carrera Fantástica y un Pedazo d Serr excepcional yo deseó q sigas triunfando en la vida como a esta hora y q Consigas Muchos muchísimos premios un Abrazo un Beso y mucha fuerza y Salud Saludos Suerte

Deixe uma resposta

Pular para a barra de ferramentas